08.04.2010

Kjøkkenrefleksjoner

Nå er nesten alt det gamle revet, alle overskapene er på plass og det nærmer seg. Noen av (de mange) tankene vi har gjort oss underveis:

-De som har stabla betong (eller hva de klossene er) må ha vært fulle eller jobba etter prinsippet: "en stein her, og en stein der, og ihvertfall ikke mer enn to steiner rett oppå hverandre."

-Størrelsen teller. Å finne 5 cm bak en vegg er gøy. Hvorfor noen har satt opp en sponvegg 5 cm utapå den andre forblir et mysterium.

-Vi kommer neppe til å savne benken med 3 ulike benkeplater (i ulik høyde), svampen som må ligge ved krana for å trekke til seg vannet som lekker ut, oppvasken (selv om den må tas for hånd litt til, siden vi ikke fikk oppvaskmaskin levert når vi skulle-argh!), komfyren med ødelagt dør og uten stekemuligheter (hvis ikke man er veldig kreativ), lufteluker som antagelig har stått urørt siden året blokka ble bygd (1956), 3 ulike hylletapeter, kvist som titter opp av det orginale gulvet her og der, og ikke minst lukta av et gammelt kjøkken.

Nå har vi fått hvitevarer i stua, rørlegger og elektriker er bestilt, fliser kjøpt, og dette blir veldig bra! Til helga rømmer alle jentene huset. Mannen må jobbe mens vi spiser kake og er i bursdag... Bøllepappa'n får få kake når kjøkkenet er ferdig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er stas med kommentarer. Jeg takker og bukker!

(Jeg har måttet fjerne muligheten for å kommentere anonymt en liten stund pga masse spam. Men send meg gjerne en mail hvis du har noe på hjertet!)