Endelig har jeg fått rettighetene til å blogge om Kollegaens liv. Kollegaen som er min klippe i livet mellom 8 og 16. Et adopsjonsbrevutkast er på plass, nå har jeg endelig fått klarsignal: "Blogg litt a, Silje!" Jeg er ikke vanskelig å overtale.
Sleden kollegaen har bursdag idag velger jeg å starte posten "Kollegaens Kårner" med Kollegaens bakst. Dagens spørsmål: Hva har hun bakt/prøvd å bake? Og ville du smakt?
Eh, jeg tror det er sjokoladecookies, men at din Klippe ikke orka lage dem i flere små deler, men heller (feilaktig) satsa på å dele etter steking.
SvarSlettHavreflarn med sjokolade? Og som elisabeth sier; planlagt deling etter steking.
SvarSlettFoccaccia med masse olivenolje og godt krydder! Jeg ville definitivt smake! :-)
SvarSlettJeg lager alltid cookies i langpanne og deler med pizzaskjærer når jeg tar dem ut av ovnen.
SvarSlettMen her heller jeg mer til en skikkelig nam foccaccia som Mona sier.
Nei, jammen om jeg vet. Men det er søt bakst, tror jeg. Kjeks av noe slag. Først tenkte jeg pizza. Men nei.
SvarSlettJammen er kollegaen heldig som har deg til å blogge om baksten da, Silje! ;-)
Nei, kva er det?
SvarSlettLangpannekjeks??
pizza??
SvarSlettjeg ville smakt iallefall;)
Mandelflarn. Litt/mye for løs deig. Og for lite avstand mellom hver kake.
SvarSlettMaryland Coockies!
SvarSlettOh, yes, jeg ville smakt!
:)